VISCO & LATEKS YATAK

VISCO & LATEKS YATAK16 Ekim 2024 09:09

Visco Yatak mı, Lateks Yatak mı Tercih Edilmeli?

Yatak seçimi yaparken; “Lateks mi, visco mu?” sorusu sıkça gündeme gelmektedir. Visco ve lateks yatak arasında kalanlar için bir karşılaştırma yapmak oldukça faydalı olacaktır.

VISCO & LATEKS YATAK16 Ekim 2024 09:07

Yatakların Kullanım Süresi Ne Kadardır? Yatak Ne Zaman Değiştirilmelidir?

İnsan hayatının yaklaşık üçte biri uykuda geçer ve bu süre boyunca uyuduğumuz yatağın kalitesi, sağlığımız üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir.

VISCO & LATEKS YATAK3 Mayıs 2024 06:37

Doğru Yatak Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Doğru Yatak Seçimi Nasıl Olmalıdır? Günün ortalama 8-10 saatini yatağımızda geçiririz. Uyku bir insanın hayatındaki en önemli ihtiyaçlarından birisidir. Kaliteli bir uyku, uyku süresinin tam verimli olması gibi durumlar da günlük yaşantımızı etkileyen durumlardan bazılarıdır. Uykusuzluk ya da kalitesiz bir uyku süresi beraberinde birçok sorunu getirebilir. Gün içerisinde halsiz hissetme, tüm gün uykulu ve yorgun olma hali kalitesiz uykunun belirtileridir. Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için de en önemli kriterlerden birisi doğru yatak seçimidir. Doğru yatak seçimi kişinin vücut yapısı, uyku alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda tüm kriterler göz önüne alınıp değerlendirilerek yapılmalıdır. Yazımızda sizlere yatak seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenlerden, yatak seçiminde yatağın sertliği, çeşidi ve kalınlığı hakkında bilgilerden ve yatış pozisyonlarına göre doğru yatak modellerinden detaylıca bahsettik.

VISCO & LATEKS YATAK3 Mayıs 2024 06:28

Visco Yatak Alırken Dikkat Edilmesi Gerkenler

Günümüzde yatak teknolojisi oldukça gelişmiş durumdadır. İnsanların kaliteli bir uyku deneyimi yaşayabilmeleri için birbirinden farklı özelliklere sahip birçok yatak çeşidi ortaya çıkmıştır. Uyku sorunu yaşayan kişiler bu sorunlarını ortadan kaldırabilmek için kendilerine uygun buldukları yatakları seçerler fakat doğru yatak seçimini yapabilmek kritiktir.Vücudunuzun bel, sırt ve boyun gibi çeşitlli bölgelerinde ağrılar yaşıyorsanız, terlemeye ve düzgün nefes alamamaya bağlı kalitesiz bir uyku deneyimi yaşıyorsanız, sert yataklarda rahat edemiyorsanız visco yatak sizin için biçilmiş kaftandır.